Adéu als tiradors: cuines modernes sense tiradors

Segurament hauràs sentit a parla de la nova tendència que cada vegada s’utilitza amb més freqüència a causa del seu caràcter minimalista i elegància. La fama s’ha internacionalitzat gràcies a ser una gran tendència a Itàlia, gran referencia en l’àmbit mundial en moda i tendències.

 

Com s’obren llavors?

 

Al prescindir de tiradors, el sistema que s’utilitza en un perfil de gola, que s’instal·la a lo llarg del moble i que, depenent de si es col·loca a la part superior o inferior, tenen forma de L o d’U. D’aquesta manera, entre els perfils de gola i les portes hi ha una ranura on es posen els dits i, per lo tant, per on s’obren aquestes portes.

Quins avantatges té aquest sistema?

 

De les moltes avantatges que presenta aquest sistema destaquen alguns per sobre dels altres: l’absència de tiradors fan d’aquesta una cuina elegant i moderna, amb un aire minimalista, molt de moda avui en dia. A més a més, a l’hora de neteja no presenta problemes, ja que és una superfície neta d’obstacles i és fàcil fer que quedi impecable. El fet de que no tinguin tiradors potser no ens ofereix la comoditat d’estirar d’ells i obrir un calaix, però això no resulta ser un problema aparent. Quant al preu, podem dir que no és un sistema tan econòmic com els tiradors tradicionals. 

Si vols saber més sobre aquest sistema i veure’l amb els teus propis ulls, vine a la nostra exposició a Okya, al cantó de la fàbrica de Hubelsa.

                                                             

 

Pantelligent ha creat una paella intel·ligent que connectada a una App ens farà la vida mes fàcil

El món de les apps arriba als objectes del dia a dia per facilitar el seu ús, o almenys perfeccionar-ho.

La paella Inteligente-internet of things

Aquest nou invent és tan simple com útil, ens sorprèn la seva senzillesa. Una senzillesa que ens fa preguntar-nos com no se li havia ocorregut a ningú abans.

Una paella amb un sensor a la base que ens mesura la temperatura de cocció. Les dades en si no són útils sinó comptem amb la app de Pantelligence que ens posa en context aquesta informació.

La paella Inteligente-como funciona la app

Aquesta aplicació utiltiza dues fonts principals d’informació, la que li proporciona el sensor sobre la temperatura i la informació que nosaltres li donem sobre el tipus d’aliment que estem cuinant.

Amb aquestes dues informacions bàsiques cerca en la seva base de dades com es cuinen aquests aliments, temperatura, temps de cocció, quan girar o remoure etc. 

 

La paella Inteligente-como cocinar

Les noves sèries minimalistes de Okya d’acord a les ultimes tendències internacionals

A Okya ens renovem constantment i per això anem traient nous models de mobles de cuines dirigits al mercat actual . A continuació, repassem el nostre actual Catàleg de Okya 2016 en el qual vam mostrar diferents models de cuines.
Disposem de quatre sèries amb estils de mobles de cuina diferents:

 

 La serie 200

 

Cocinas Okya Serie 200

Amb un estil de disseny italià, és un tipus de cuina sense tiradors que utilitza un perfil de gola mecanitzada al mòdul, amb altura de 80 en els baixos i possibilitat d’utilitzar gola vertical en els mobles columna..

 

La serie 250

 

okya cocinas

Un cuina d’un estil més minimalista, que combina un perfil de gola recte en la part superior, amb un tirador en la part inferior, permetent una obertura simple.

 

 La serie 100

 

cocinas a medida okya

L’última novetat en cuines del mercat alemany d’estil minimalista, utilitza un tirador mecanitzat en la mateixa porta en els armaris baixos. Els armaris alts no porten tirador, baixa la porta respecte al mòdul per facilitar l’obertura.

 

 La serie 900

 

muebles de cocina okya

Amb tiradors ergonòmics i possibilitat d’escollir amb tiradors o sense en els mobles superiors.

Les últimes tendències en mobles de cuina per als amants del disseny, que busquen un estil de cuina minimalista, o els que prefereixen un estil més clàssic. Amb armaris amb o sense tiradors que pots trobar en  Okya Home Solutions.