Adéu als tiradors

Adéu als tiradors: cuines modernes sense tiradors

Segurament hauràs sentit a parla de la nova tendència que cada vegada s’utilitza amb més freqüència a causa del seu caràcter minimalista i elegància. La fama s’ha internacionalitzat gràcies a ser una gran tendència a Itàlia, gran referencia en l’àmbit mundial en moda i tendències.

 

Com s’obren llavors?

 

Al prescindir de tiradors, el sistema que s’utilitza en un perfil de gola, que s’instal·la a lo llarg del moble i que, depenent de si es col·loca a la part superior o inferior, tenen forma de L o d’U. D’aquesta manera, entre els perfils de gola i les portes hi ha una ranura on es posen els dits i, per lo tant, per on s’obren aquestes portes.

Quins avantatges té aquest sistema?

 

De les moltes avantatges que presenta aquest sistema destaquen alguns per sobre dels altres: l’absència de tiradors fan d’aquesta una cuina elegant i moderna, amb un aire minimalista, molt de moda avui en dia. A més a més, a l’hora de neteja no presenta problemes, ja que és una superfície neta d’obstacles i és fàcil fer que quedi impecable. El fet de que no tinguin tiradors potser no ens ofereix la comoditat d’estirar d’ells i obrir un calaix, però això no resulta ser un problema aparent. Quant al preu, podem dir que no és un sistema tan econòmic com els tiradors tradicionals. 

Si vols saber més sobre aquest sistema i veure’l amb els teus propis ulls, vine a la nostra exposició a Okya, al cantó de la fàbrica de Hubelsa.

                                                             

 

No Comments

Post A Comment

Verificación *