Presentació del nou catàleg de cuines de Okya 2016

Les noves sèries minimalistes de Okya d’acord a les ultimes tendències internacionals

A Okya ens renovem constantment i per això anem traient nous models de mobles de cuines dirigits al mercat actual . A continuació, repassem el nostre actual Catàleg de Okya 2016 en el qual vam mostrar diferents models de cuines.
Disposem de quatre sèries amb estils de mobles de cuina diferents:

 

 La serie 200

 

Cocinas Okya Serie 200

Amb un estil de disseny italià, és un tipus de cuina sense tiradors que utilitza un perfil de gola mecanitzada al mòdul, amb altura de 80 en els baixos i possibilitat d’utilitzar gola vertical en els mobles columna..

 

La serie 250

 

okya cocinas

Un cuina d’un estil més minimalista, que combina un perfil de gola recte en la part superior, amb un tirador en la part inferior, permetent una obertura simple.

 

 La serie 100

 

cocinas a medida okya

L’última novetat en cuines del mercat alemany d’estil minimalista, utilitza un tirador mecanitzat en la mateixa porta en els armaris baixos. Els armaris alts no porten tirador, baixa la porta respecte al mòdul per facilitar l’obertura.

 

 La serie 900

 

muebles de cocina okya

Amb tiradors ergonòmics i possibilitat d’escollir amb tiradors o sense en els mobles superiors.

Les últimes tendències en mobles de cuina per als amants del disseny, que busquen un estil de cuina minimalista, o els que prefereixen un estil més clàssic. Amb armaris amb o sense tiradors que pots trobar en  Okya Home Solutions.

No Comments

Post A Comment

Verificación *