SERVEIS

El nostre millor Marketing

Snow

PROPOSTA DE DISTRIBUCIÓ

EL DISSENY DE LA COMPOSICIÓ I DISTRIBUCIÓ DE LA CUINA ÉS UN ART

Si no es realitza correctament pot incrementar excessiva i innecessàriament el preu, crear problemes en el muntatge i manteniment dels electrodomèstics i empitjorar l’ergonomia i funcionalitat.

Snow

DISSENY 3D

EL DISSENY 3D S’HA CONVERTIT EN UNA EINA INDISPENSABLE EN EL MÓN DEL DISSENY

No es pot decidir una compra d’interiorisme sense poder visualitzar el projecte amb detall, a HUBELSA ho tenim sempre present, per això, facilitem als nostres clients un projecte renderitzat de la seva distribució. Això permet començar a somiar amb el projecte des del primer moment.

Snow

EXPERTS EN MUNTATGE

A HUBELSA SOM CONSCIENTS DE QUE LA CUINA NO ACABA AMB LA VENDA

Tot el nostre equip de muntatge està compromès amb l’èxit de cada projecte. El contacte directe amb la nostra fàbrica aporta als nostres professionals la flexibilitat i capacitat de solucionar qualsevol imprevist que un projecte pot ocasionar.

Snow

GESTIÓ INTEGRAL

PROPORCIONEM UN SERVEI DE QUALITAT, EFECTIU I EFICIENT

Gràcies a l’experiència adquirida durant més de 35 anys en el sector. La nostra política T.I.R (Tota Incidència Resolta) porta 35 anys oferint-nos bons resultats. Amb nosaltres sap que passi el que passi la cuina quedarà perfecta.

Snow

GESTIÓ D’OBRA

LA NOSTRA CAPACITAT D’ASSUMIR GRANS REPTES HA PORTAT A HUBELSA A ESSER UN PUNT DE REFERÈNCIA PER A DUR-LOS A TERME

Sabem que el nostre millor màrqueting són els nostres resultats, per aquesta raó estem totalment compromesos en acabar els treballs de manera impecable. Els resultats són sempre la nostra màxima prioritat.