SISTEMES D’OBERTURA

¿SISTEMA GOLA O TIRADOR?

(AQUESTA ÉS LA QÜESTIÓ)

Existeixen moltes solucions d’obertura per al moble, totes igualment eficients, pràctiques i decisives per a definir l’estil de la cuina.
Aquest detall tan subtil pot aportar a la cuina un disseny més clàssic, donar-li un toc lineal o un d’estil purament minimalista.
A elecció de cadascun!

GOLA

Com la majoria de models sense nanses de les tendències internacionals, utilitza un perfil gola d’alumini mecanitzat en els mobles per permetre una obertura simple i fàcil, tant en el moble baix com en les columnes (aquest, en format vertical), que els atorguen un caràcter minimalista i elegant.

GOLA PLANA

La combinació d’un perfil gola recte a la part superior del moble i un tirador i contratirador al dors dels calaixos baixos dóna un aspecte de simplicitat a la sèrie.

TIRADOR

El model clàssic de sempre: tirador + porta. Potser amb la diferència que, en els mobles alts, es pot escollir tirador de forma opcional.

TIRADOR INTEGRAT

El concepte de tirador integrat a la porta és més simple. Treballem la porta inserint-hi, mitjançant la mecanització, un tirador. Tirador i porta s’uneixen en un.

TIRADOR A TESTA

Per a aquells amants de la simplicitat però que no volen renunciar a la varietat que ofereixen els tiradors.
El tirador a testa queda mig amagat, el que facilita l’obertura i ens brinda la possibilitat de combinar subtilment colors i formes amb les diferents opcions de tirador en el mercat.