design-lab-topbar
Creativitat, art lleidatà i sentit de l’humor per una finalitat comuna: aportar benestar a les llars i la cuina
Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en pinterest
Compartir en whatsapp
Compartir en email

40 Aniversari. L’auca del Sr Garcia arriba a les llars lleidatanes

Creativitat, art lleidatà i sentit de l’humor per una finalitat comuna: aportar benestar a les llars i la cuina

L'auca del Sr Garcia

En temps d’inestabilitat i d’incertesa com els actuals, la creativitat, la innovació i l’enginy, són claus per evolucionar, continuar endavant i mantenir en vida qualsevol negoci.  

Enguany complim 40 anys en actiu.

Hem sobreviscut a 2 crisis, i una pandèmia. La clau de l’èxit? Adaptar-se, no només a les circumstàncies externes i socioeconòmiques, sinó també a les noves generacions permetent el relleu i tots els beneficis d’aire fresc i una nova visió, que això comporta.

Per aquest mateix motiu, vam pensar que havíem de fer alguna cosa diferent, l’ocasió es mereix una bona celebració compartida amb tu. Hem ideat la campanya de L’Auca del Senyor Garcia. És una campanya fresca, divertida i molt original. Hem creat una Auca il·lustrada i també recitada en versió audiovisual, on hi han participat diversos artistes lleidatans.

Amb aquesta acció hem volgut fer un homenatge a la història familiar i a les generacions passades, a la cultura popular i al territori.

En primer lloc, perquè segons explica Marc Banzo (director de màrqueting d’Hubel), “durant la pandèmia regirant calaixos vaig trobar diversos esbossos d’una Auca ideada pel meu padrí, que mai va sortir a la llum”, en aquell moment va sorgir la idea de recuperar-la però adaptada als nous temps —sobretot, readaptant els rols de gènere—. Havia de sortir l’any 2020, però la pandèmia ho va frenar, “vam creure que no era bon moment”. Ara, amb el 40 aniversari, ha estat una molt bona oportunitat repescar aquestes idees i posar-les a la llum. 

En segon lloc, amb aquesta Auca també donem valor a la tradició cultural, popular i a la llengua i literatura catalana, en forma d’Auca (recordes L’Auca del Senyor Esteve?). Una Auca és un format divertit, un joc hàbil i destre que amb els mots pretén jugar. 

Aquesta Auca que hem fet, a més a més, és una obra d’art lleidatana, ja que hi hem fet participar diversos artistes i creatius lleidatans, per donar suport al sector que tant va patir durant la pandèmia i visibilitzar el talent local que tenim, i la seva qualitat.

Així, n’hem fet una versió en paper (has mirat a la bústia?, potser t’ha arribat a casa), i també una versió audiovisual recitada i animada.

Les il·lustracions han anat a càrrec de Matías Tolsà; guió, música i veu de Ferran Aixalà; producció de David Pradas; vídeo Jaume Sans i la direcció artística i disseny de Cr3ativa. El vídeo el pots veure clicant aquí.

A més, aquesta campanya neix també amb la voluntat de donar suport a la ciutadania del territori, potenciar el consum de proximitat, i amb l’objectiu de fer arribar el benestar a totes les llars: la cuina és el cor d’una llar. D’aquesta manera, facilitem a totes les persones que tenen al cap fer-se una cuina nova, que aquesta fita sigui realitat de forma senzilla i, sobretot, després de la pandèmia, que prou ens ha fet patir a tots.

Des de fa unes setmanes i fins a final de gener de 2023, hem posat en marxa diverses accions. Entre elles sortejos a través de les xarxes socials, també un regal molt especial per a tu, només per venir-nos a veure al showroom, i resoldre el Joc de l’Auca. En una part d’aquest regal que hem preparat, hi ha participat Postureig de Lleida, amb una postuxapa que anirà destinada a una causa solidària, en aquest cas el Banc d’aliments de Lleida.
Finalment, una altra acció que hem posat en marxa és que tens al teu abast condicions especials en el finançament d’un projecte de cuina, a un termini de fins a 4 anys sense interès. Si vols conèixer més a fons les condicions legals, etc., reserva una cita amb nosaltres.

Finalment, seguint amb l’evolució i el canvi generacional, ja fa uns mesos que hem reformat les nostres instal·lacions. L’evolució s’ha vist plasmada en una transformació d’espais.

Hem renovat una de les naus per crear-ne un espai de creativitat a Lleida: l’HUBEL Design Lab. Un showroom obert a l’oportunitat i les sinergies entre professionals, a més a més de ser un lloc d’exposició i vivència in situ de les mateixes cuines que fabriquem i que pots veure, tocar, olorar i viure en directe.

Volem ser una eina útil per als professionals del sector, i per a la ciutadania en general. T’anunciem en primícia, que en els mesos vinents, obrirem el showroom a diverses activitats, xerrades, tallers, presentacions de productes, demostracions… emmarcades en el camp de la creativitat i la innovació, l’arquitectura, el disseny i la cuina, i a la nostra ciutat, Lleida.

Què et sembla tot plegat?, ho celebraràs amb nosaltres? No t’oblidis de veure el vídeo de l’Auca del Sr. Garcia i venir-nos a veure al showroom  i recollir el teu regal sorpresa. T’hi esperem!

Gràcies per ser-hi!

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en pinterest
Compartir en whatsapp
Compartir en email

Más
Entradas

logo-hubel-generico

Inicio de sesión

TENS DUBTES? FAQS  

Quin és l’import màxim que puc demanar?  

12.000 €. No necessàriament ha de ser el total de l’import del projecte.  

Pots fer també un projecte de cuina de més de 12.000 € o menys, i sumar import d’una altra font per complementar. Per exemple, pots fer una cuina de 18.000 €, on 12.000 € màxim seran finançats pel banc, i la resta els aportes d’una altra font econòmica de què disposis, o també pots fer una cuina de 15.000 € on per exemple 10.000 € seran finançats pel banc i 5.000 € d’una altra font econòmica pròpia.   

Cal tenir un compte al BBVA per poder accedir al finançament?  

No. No cal tenir compte ni cap vinculació amb l’entitat financera.  

S’accepten totes les propostes de finançament? 

Només es finançaran les operacions que siguin aprovades per l’entitat financera.  

Quan començaré a pagar la nova cuina? 

Un cop s’hagi acceptat el finançament i s’hagi fet la firma del projecte de cuina, s’iniciarà el pagament de les quotes mensuals.  

Quines dades i informació em demanarà el BBVA per fer efectiu el finançament?  

Si demanes fins a 12.000 €, has de portar:  

  • DNI 
  • Justificant de compte bancari 

Si demanes 12000 € o més, has de portar:  

  • DNI 
  • Justificant de compte bancari 
  • Justificant d’ingressos (nòmina, pensió, o IRPF + autònoms)  
  • Declaració de l’IRPF 

Com ho he de fer si vull que em feu una nova cuina?  

Demana cita prèvia amb nosaltres, t’explicarem com anirà tot el procés, i començarem el teu nou projecte de cuina perquè sigui una realitat   

He de portar alguna cosa quan vingui a la visita amb vosaltres?  

Sí. Recorda de portar mides bàsiques de la teva cuina actual o de l’espai, fotografies, com més, millor, de la teva cuina actual i també de les idees que tens.  

Fins quan puc accedir a la promoció de finançament? 

Tens temps fins al 31/1/2023. Reserva una cita amb nosaltres per més detalls.  

Quan tindré instal·lada la meva nova cuina?  

Tots els projectes de cuina es començaran a instal·lar el mes de març del 2023. 

Descargas

¿QUIERES ACCEDER A LA DESCARGA DEL MATERIAL NECESARIO PARA TU PROYECTO?

CATÁLOGOS | FICHAS TÉCNICAS | ARCHIVOS 3D | MUESTRARIOS

Ponemos catálogos, archivos 3D y muestrarios a tu disposición. Si necesitas otro material, contata con nosotros.

desing lab

ACCEDE A LA ZONA DE DESCARGAS

Call Now Button