design-lab-topbar
Creativitat, art lleidatà i sentit de l’humor per una finalitat comuna: aportar benestar a les llars i la cuina

40 Aniversari. L’auca del Sr Garcia arriba a les llars lleidatanes

Creativitat, art lleidatà i sentit de l’humor per una finalitat comuna: aportar benestar a les llars i la cuina

En temps d’inestabilitat i d’incertesa com els actuals, la creativitat, la innovació i l’enginy, són claus per evolucionar, continuar endavant i mantenir en vida qualsevol negoci.  

Enguany complim 40 anys en actiu.

Hem sobreviscut a 2 crisis, i una pandèmia. La clau de l’èxit? Adaptar-se, no només a les circumstàncies externes i socioeconòmiques, sinó també a les noves generacions permetent el relleu i tots els beneficis d’aire fresc i una nova visió, que això comporta.

Per aquest mateix motiu, vam pensar que havíem de fer alguna cosa diferent, l’ocasió es mereix una bona celebració compartida amb tu. Hem ideat la campanya de L’Auca del Senyor Garcia. És una campanya fresca, divertida i molt original. Hem creat una Auca il·lustrada i també recitada en versió audiovisual, on hi han participat diversos artistes lleidatans.

Amb aquesta acció hem volgut fer un homenatge a la història familiar i a les generacions passades, a la cultura popular i al territori.

En primer lloc, perquè segons explica Marc Banzo (director de màrqueting d’Hubel), “durant la pandèmia regirant calaixos vaig trobar diversos esbossos d’una Auca ideada pel meu padrí, que mai va sortir a la llum”, en aquell moment va sorgir la idea de recuperar-la però adaptada als nous temps —sobretot, readaptant els rols de gènere—. Havia de sortir l’any 2020, però la pandèmia ho va frenar, “vam creure que no era bon moment”. Ara, amb el 40 aniversari, ha estat una molt bona oportunitat repescar aquestes idees i posar-les a la llum. 

En segon lloc, amb aquesta Auca també donem valor a la tradició cultural, popular i a la llengua i literatura catalana, en forma d’Auca (recordes L’Auca del Senyor Esteve?). Una Auca és un format divertit, un joc hàbil i destre que amb els mots pretén jugar. 

Aquesta Auca que hem fet, a més a més, és una obra d’art lleidatana, ja que hi hem fet participar diversos artistes i creatius lleidatans, per donar suport al sector que tant va patir durant la pandèmia i visibilitzar el talent local que tenim, i la seva qualitat.

Així, n’hem fet una versió en paper (has mirat a la bústia?, potser t’ha arribat a casa), i també una versió audiovisual recitada i animada.

Les il·lustracions han anat a càrrec de Matías Tolsà; guió, música i veu de Ferran Aixalà; producció de David Pradas; vídeo Jaume Sans i la direcció artística i disseny de Cr3ativa. El vídeo el pots veure clicant aquí.

A més, aquesta campanya neix també amb la voluntat de donar suport a la ciutadania del territori, potenciar el consum de proximitat, i amb l’objectiu de fer arribar el benestar a totes les llars: la cuina és el cor d’una llar. D’aquesta manera, facilitem a totes les persones que tenen al cap fer-se una cuina nova, que aquesta fita sigui realitat de forma senzilla i, sobretot, després de la pandèmia, que prou ens ha fet patir a tots.

Des de fa unes setmanes i fins a final de gener de 2023, hem posat en marxa diverses accions. Entre elles sortejos a través de les xarxes socials, també un regal molt especial per a tu, només per venir-nos a veure al showroom, i resoldre el Joc de l’Auca. En una part d’aquest regal que hem preparat, hi ha participat Postureig de Lleida, amb una postuxapa que anirà destinada a una causa solidària, en aquest cas el Banc d’aliments de Lleida.
Finalment, una altra acció que hem posat en marxa és que tens al teu abast condicions especials en el finançament d’un projecte de cuina, a un termini de fins a 4 anys sense interès. Si vols conèixer més a fons les condicions legals, etc., reserva una cita amb nosaltres.

Finalment, seguint amb l’evolució i el canvi generacional, ja fa uns mesos que hem reformat les nostres instal·lacions. L’evolució s’ha vist plasmada en una transformació d’espais.

Hem renovat una de les naus per crear-ne un espai de creativitat a Lleida: l’HUBEL Design Lab. Un showroom obert a l’oportunitat i les sinergies entre professionals, a més a més de ser un lloc d’exposició i vivència in situ de les mateixes cuines que fabriquem i que pots veure, tocar, olorar i viure en directe.

Volem ser una eina útil per als professionals del sector, i per a la ciutadania en general. T’anunciem en primícia, que en els mesos vinents, obrirem el showroom a diverses activitats, xerrades, tallers, presentacions de productes, demostracions… emmarcades en el camp de la creativitat i la innovació, l’arquitectura, el disseny i la cuina, i a la nostra ciutat, Lleida.

Què et sembla tot plegat?, ho celebraràs amb nosaltres? No t’oblidis de veure el vídeo de l’Auca del Sr. Garcia i venir-nos a veure al showroom  i recollir el teu regal sorpresa. T’hi esperem!

Gràcies per ser-hi!

Más
Entradas

logo-hubel-generico

Inicio de sesión

Descargas

¿QUIERES ACCEDER A LA DESCARGA DEL MATERIAL NECESARIO PARA TU PROYECTO?

CATÁLOGOS | FICHAS TÉCNICAS | ARCHIVOS 3D | MUESTRARIOS

Ponemos catálogos, archivos 3D y muestrarios a tu disposición. Si necesitas otro material, contata con nosotros.

desing lab

ACCEDE A LA ZONA DE DESCARGAS

Call Now Button